Šioje svetainėje gali būti filialų nuorodos ir reklama, kad galėtume pateikti jums receptus. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.
Kielbasa įkandimai yra Galutinė miniai maloni užkandis! Su dūminiu, pikantišku skoniu ir karamelizuotu glazūros saldumu, šiuos įkandimo dydžio užkandžius lengva padaryti ir visada hitai vakarėliuose, žaidimų dienose ar bet kuriuo metu jums reikia greito užkandžio!

Priežastys, dėl kurių jums patiks šis receptas
- Greitas ir lengvas: Šis „Kielbasa“ įkandimo receptas yra paruoštas per mažiau nei 30 minučių, todėl jis puikiai tinka paskutinės minutės užkandžiams ar užkandžiams.
- Supakuota su skoniu: Dūminis „Kielbasa“, suporuotas su BBQ glazūra, kiekvieną kartą sukuria burnos tirpimo kąsnį.
- Universalus Tarnavimo parinktys: Patiekite kaip užkandį ar užkandį kitame vakarėlyje ar net suporuokite juos su šonais paprastam patiekalui. Mano vaikai juos myli
Kepta „Kielbasa“ įkandimai
Ar jūs, vaikinai, kada nors turėjo „Kielbasa“? Tai rimtai taip gerai! Tai lenkų dešra, kuri pažodžiui reiškia „rūkytą, kvapnią kiaulienos ar jautienos dešrą“. Mačiau, kaip žmonės gamina šią įstiklintą versiją socialinėje žiniasklaidoje, ir aš turėjau ją išbandyti. Man patinka geras sūrus ir saldus skonio derinys! Kepti juos suteikia jiems tai Kristalalizuota glazūra išorėje ir visiškai sultingas dešros įkandimas iš vidaus! Jūs juos mylėsite!
Reikalingi ingredientai

Kaip pasigaminti glazūruotus kielbasa įkandimus
„Kielbasa“ įkandimus labai lengva paruošti, todėl jie yra lengvas užkandžių receptas bet kuriai progai! Turėdami tik keletą paprastų ingredientų ir minimalių paruošimo darbų, galite greitai suplakti skanų užkandį.
- Paruoškite kielbasa: Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF, tada purškite kepimo skardą nelipniu virimo purškikliu. „Kielbasa“ supjaustykite į 1 colio diskus, tada atidėkite.
- Padarykite padažą: Vidutiniame dubenyje išmaišykite BBQ padažą, „Dijon“ garstyčias, rudąjį cukrų, Vorčesteršyro padažą ir raudonojo vyno actą.
- Padėkite dešrą padaže: Į dubenį įpilkite supjaustytos kielbasa į padažo mišinį ir tada išmeskite kiekvieną gabalą.
- Kepkite: Padėkite dengtus „Kielbasa“ gabalus ant paruoštos kepimo skardos ir tolygiai paskirstykite vienu sluoksniu. Kepkite 10–12 minučių, išmesdami gabalus pusiaukelėje kepdami. Patiekite su dantų krapštukais!




Padarykite „Kielbasa“ įkandimus į oro keptuvę!
Oro kepsnio instrukcijos: Išjunkite savo oro keptuvę folija arba oro keptuvėje, tada kepkite gabalus vienu sluoksniu 400ºF 8–10 minučių. Išmeskite gabalus pusiaukelėje per virimą. Turėsite dirbti partijomis, kad jie būtų viename sluoksnyje.
Patarimai, kaip gaminti „Kielbasa“ įkandimus
Čia yra keletas naudingų patarimų, kaip užtikrinti, kad jūsų „Kielbasa“ įkandimai tiksliai paaiškėtų, kaip jums patinka!
- Koks BBQ padažas yra geriausias? Galite beveik naudoti bet kurį norimą BBQ padažą. Neradau tokio, kuris neveikia. Jei norite, netgi galite išbandyti mano naminio BBQ padažo receptą.
- Kokią „Kielbasa“ turėčiau naudoti? Šiam receptui galite naudoti bet kokį šio kvapnaus rūkytos dešros „Kielbasa“ skonį. Pvz., Pabandykite naudoti jautieną, kiaulieną, kalakutą ar skonių mišinį!

Kaip laikyti likusius
- Šaldytuvas: Jei turite likusių „Kielbasa“ įkandimų, juos galite laikyti šaldytuve hermetiškame inde iki 3–4 dienų.
- Šaldiklis: Aš nerekomenduoju užšaldyti šio recepto. Jei turite likučių, geriausia jiems patiekti šviežius arba laikyti šaldytuve.

Tobulos kiaulienos įkvėpimo užkandžiai
Jei jums patinka dešra tiek, kiek aš, patikrinkite žemiau pateiktas nuorodas!

Užkandžiai
„Little Smokies“ receptas
2 valandos 5 minutės

Užkandžiai
Kiaulės antklode
20 min

Užkandžiai
Kiaulių šūviai
1 val. 15 minučių

Užkandžiai
Bacono apvyniotos datos
25 min
Prisijaukite tai dabar, kad rastumėte vėliau
Prisegkite
Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių Farenheito ir purškite kepimo skardą nelipniu virimo purškikliu.
Pjūvis 2 (12 uncijų) pakuotės „Kielbasa“ į 1 colio diskus ir atidėkite.
Vidutiniame dubenyje išplakite kartu 3 šaukštai BBQ padažoAr 2 šaukštai dijono garstyčiųAr 2 šaukštai rudojo cukrausAr 2 arbatiniai šaukšteliai Vorčesteršyro padažasir 1 arbatinis šaukštelis raudonojo vyno acto.
Į dubenį įpilkite supjaustytos kielbasa į padažo mišinį ir išmeskite kiekvieną gabalą kruopščiai padengti.
Padėkite dengtus „Kielbasa“ gabalus ant paruoštos kepimo skardos ir tolygiai paskirstykite juos į vieną sluoksnį. Kepkite 10–12 minučių, išmesdami gabalus pusiaukelėje kepdami. Patiekite su dantų krapštukais!
Kalorijos: 36KcalAngliavandeniai: 8gBaltymas: 0,3gRiebumas: 0,3gSočiųjų riebalų: 0,1gPolinesočiųjų riebalų: 0,1gMononesočiųjų riebalų: 0,2gCholesterolis: 0,2mgNatris: 175mgKalis: 50mgPluoštas: 0,3gCukrus: 7gVitaminas A: 25IuVitaminas C: 0,3mgKalcis: 12mgGeležis: 0,3mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



