Aguonų užpilas puikiai papildo žaliąsias salotas, todėl jį taip paprasta pasigaminti!
Šis kreminio salotų padažo receptas yra saldus iš medaus ir aštrus iš acto ir Dižono garstyčių su riešutų traškumu iš aguonų.
- Jis susirenka per kelias minutes nuo paprasti ingredientai.
- tai užpildytas šviežiu skoniu be konservantų.
- Jis yra kreminis, saldus ir aštrus, todėl puikiai dera su žaliomis salotomis, špinatų salotomis arba salotomis, kuriose yra uogų ar vaisių.
Ingredientai aguonų beicavimui
- Medus: Suteikia saldumo ir subalansuoja acto skonį.
- Baltojo vyno vinegasr: Tai suteikia aštraus skonio. Jei neturite baltojo vyno acto, naudokite obuolių sidro actą.
- Česnako milteliai: Suteikia subtilaus česnako skonio. Jei norite stipresnio česnako skonio, naudokite 1 skiltelę susmulkinto česnako.
- Majonezas: yra šio kreminio padažo pagrindas, o aliejus daro jį lygų.
- Aguonos: Tai suteikia veržlumo ir tekstūros užuominą.
Variacijos
- Nedideliais kiekiais galima dėti citrinos sulčių arba žievelės, ananasų ar apelsinų sulčių.
Kaip pasigaminti aguonų užpilą
Šis aguonų salotų padažo receptas puikiai dera su bet kokiomis žaliosiomis salotomis ir yra mėgstamiausias mūsų braškių špinatų salotose.
- Sumaišykite kiaušinį su actu ant silpnos ugnies (receptas žemiau).
- Lėtai įpilkite alyvuogių ir rapsų aliejaus, kol susidarys emulsija.
- Sudėkite likusius ingredientus ir maišykite, kol susimaišys. Įmaišykite aguonas ir pagardinkite pagal skonį.
Sandėliavimas
Šį aguonų užpilo receptą laikykite indelyje su sandariu dangteliu šaldytuve iki 3 dienų. Jei atsiskirs, suplakite, kad sujungtumėte.
Daugiau salotų užpilų
Ar bandėte šį aguonų padažą? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau!
Aguonų beicavimas
Aguonų padažas yra kreminis ir aštrus ir puikiai tinka špinatų salotoms arba vištienos įvyniojimams.
Neleiskite ekranui užtemti
Mažame dubenyje suplakite baltojo vyno actą, medų, Dižono garstyčias ir česnako miltelius.
Plakant pamažu pilkite aliejų, kol susimaišys.
Supilkite majonezą ir aguonas.
Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
Informacija apie mitybą skirta 1 valgomajam šaukštui padažo.
Kalorijos: 82 | Angliavandeniai: 4g | Baltymas: 0.3g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 3g | Mononesotieji riebalai: 3g | Trans-riebalų: 0,01g | Cholesterolis: 2mg | Natris: 45mg | Kalis: 14mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 4TV | Vitamino C: 0,05mg | Kalcis: 14mg | Geležis: 0.2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.