Kepta cukinija – skanus būdas mėgautis vasarinėmis cukinijomis.
Pagal šį paprastą receptą cukinijos supjaustomos į medalionus, pamerkiamos į parmezano džiūvėsėlių mišinį ir kepamos, kol apskrus!
- Jis traškus, traškus ir super skanus!
- Tai lengva padaryti tik naudojant a sauja ingredientų.
- Šią cukiniją galima kepti aliejuje arba orinėje keptuvėje.
- Visiems tai patinka – patiekite kaip užkandį ar garnyrą.
Reikia daugiau cukinijų įkvėpimo? Mes mėgstame įdarytas cukinijų laivelius ir cukinijų duoną arba cukinijų pyragus desertui!
Kaip pasigaminti keptas cukinijas
- Cukinijas supjaustykite ½ colio medalionais.
- Paruoškite kiaušinių mišinį ir džiūvėsėlių mišinį (receptas žemiau).
- Pamerkite cukinijas į miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių mišinį.
- Kepkite iki traškumo ir mėgaukitės!
Kaip kepti cukinijas
Yra keletas skirtingų cukinijų kepimo būdų. Galite juos kepti keptuvėje su aliejumi, orinėje gruzdintuvėje arba visai atsisakyti aliejaus ir kepti orkaitėje.
- Keptuvėje: Įkaitinkite 1 colio aliejaus keptuvėje arba keptuvėje. Mažomis porcijomis sudėkite cukinijas ir kepkite apie 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
- Oro gruzdintuvėje: Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 375 ° F. Sudėkite cukinijos griežinėlius vienu sluoksniu ir kepkite 8 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.
- Kepti orkaitėje: Norėdami kepti orkaitėje, monetas vienu sluoksniu dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir apipurkškite kepimo purškikliu. Kepkite 18-20 minučių iki 400°F įkaitintoje orkaitėje.
Panardinimai keptoms cukinijoms
Tiek daug cukinijų pusių
Ar jūsų šeimai patiko šis traškių keptų cukinijų receptas? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.
Kepta cukinija
Traškios keptos cukinijos supjaustoma medalionais, aptepama parmezano džiūvėsėlių mišiniu ir kepama iki auksinės spalvos ir traškumo.
Neleiskite ekranui užtemti
Nupjaukite cukinijų galus ir supjaustykite ½ colio diskeliais.
Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius su ¼ arbatinio šaukštelio druskos ir pipirų. Seklioje lėkštėje sumaišykite parmezano sūrį, duonos trupinius ir ½ arbatinio šaukštelio druskos ir juodųjų pipirų.
Į vidutinio dydžio keptuvę įpilkite ½ colio aliejaus. Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies iki 350 ° F, naudodami termometrą.
Cukinijas apibarstykite miltais ir nukratykite perteklių. Panardinkite į kiaušinių mišinį, o po to į džiūvėsėlių mišinį, švelniai paspauskite, kad priliptų. Pakartokite su likusiais griežinėliais.
Sudėkite cukinijas į karštą aliejų mažomis porcijomis, kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės rudos spalvos.
Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Jei norite, pagardinkite papildomai druska.
- Oro gruzdintuvė: Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 375 ° F. Sudėkite į vieną sluoksnį, kepkite 8 minutes arba kol taps traškūs ir auksinės rudos spalvos.
- Kepti orkaitėje: Įkaitinkite orkaitę iki 400°F. Vienu sluoksniu dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir apipurkškite kepimo purškikliu. Kepkite 18–20 minučių, kol taps traškūs arba auksinės rudos spalvos.
Įsitikinkite, kad naudojate pagardintus duonos trupinius. Jei jūsų džiūvėsėliai yra paprasti, pagardinkite pagal toliau pateiktą receptą. Galima naudoti „Panko“ džiūvėsėlius, juos reikia pagardinti.
Norėdami pagaminti pagardintų duonos trupinių, į 2 puodelius paprastų arba Panko duonos trupinių įpilkite:
- 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių dribsnių
- 1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
- 1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko
Kalorijos: 209 | Angliavandeniai: 31g | Baltymas: 10g | Riebalai: 5g | Sotieji riebalai: 2g | Cholesterolis: 47mg | Natris: 516mg | Kalis: 233mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 269TV | Vitamino C: 10mg | Kalcis: 140mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.