Moliūgų pyrago batonėliai yra kreminiai, saldūs moliūgų pyrago kąsneliai su prieskoniais.
Šilti prieskoniai sumaišomi su moliūgų tyre ir keliais virtuvės pagrindais ir kepami ant sviestinės trapios tešlos plutos. Lengvas pyrago tobulumas!
- Trapi, saldi pluta yra greitai pagaminti ir mažiau nervingas nei pyrago pluta.
- Įdaras turi daug moliūgų pyrago skonio ir jo reikia tik vienas dubuo ir plaktuvas.
- Jį galima paruošti anksčiau laiko ir šaldome iki patiekimo.
- Moliūgų pyrago batonėliai gali būti supjaustyti dideliais arba mažais batonėliaispriklausomai nuo progos.
- Jie skanūs ir gerai užšaldyti.
Ingredientai moliūgų pyrago batonėliams
Trapios tešlos pluta: Pasirinkite tikrą sviestą, kad gautumėte geriausią skonį. Būtinai tinkamai išmatuokite miltus, kad gautumėte tobulą plutą.
Moliūgų tyrė: Pirkite arba pagaminkite čia. Jei vietoj to naudojate moliūgų pyrago įdarą, 4 veiksme praleiskite moliūgų pyrago prieskonį.
Užpildymas: Dėl tokių dalykų kaip kiaušiniai, išgarintas pienas, cukrus ir naminio moliūgų pyrago prieskoniai šį receptą labai lengva išplakti.
Variacijos
Rudintas sviestas suteiks trapios tešlos plutai ir kitiems kepiniams gilaus, riešutinio skonio.
Kaip pasigaminti moliūgų pyrago batonėlius
- Iškepkite trapios tešlos plutą (receptas žemiau).
- Likusius ingredientus (išskyrus pieną) išplakti.
- Supilkite išgarintą pieną ir supilkite įdarą į plutą.
- Kepti. Prieš patiekdami visiškai atvėsinkite su plakta grietinėle.
Sandėliavimas ir užšaldymas
Likusius moliūgų pyrago batonėlius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Pavienius moliūgų pyrago batonėlių kvadratėlius galima suvynioti į plastiką ir įdėti į šaldiklį iki 3 mėnesių. Įdėkite vieną į kuprinę ar portfelį ir iki pietų jis bus atitirpęs.
Pumpkin Spice Delights
Ar jums patiko šie moliūgų pyrago batonėliai? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!
Moliūgų pyrago batonėliai
Pasilepinkite šiais dekadentiniais moliūgų pyrago batonėliais su kreminio sūrio pyrago įdaru ir jaukiu moliūgo skoniu!
Neleiskite ekranui užtemti
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir 9 × 13 colių skardą išklokite pergamentiniu popieriumi arba lengvai patepkite riebalais.
Sumaišykite trapios tešlos plutos ingredientus rankiniu trintuvu arba konditerijos pjaustytuvu, kol trupiniai pradės lipti. Tvirtai įspauskite į paruoštos keptuvės dugną.
Kepkite plutą 10 minučių. Palikite įjungtą orkaitę.
Dideliame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, rudąjį cukrų, granuliuotą cukrų, kiaušinius, moliūgų pyrago prieskonius, vanilę ir druską.
Supilkite išgarintą pieną. Supilkite į šiltą plutą.
Kepkite 60-70 minučių arba tol, kol vidurys sustings ir nebesiligs. Visiškai atvėsinkite.
Kai atvės, laikykite šaldytuve bent valandą arba per naktį. Patiekite su plakta grietinėle.
Likučiai bus laikomi sandariame inde šaldytuve 4 dienas, o šaldiklyje – 3 mėnesius.
Kalorijos: 469 | Angliavandeniai: 62g | Baltymai: 9g | Riebalai: 22g | Sotieji riebalai: 13g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 112mg | Natris: 406mg | Kalis: 389mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 43g | Vitaminas A: 11351TV | Vitaminas C: 4mg | Kalcis: 201mg | Geležis: 3mg
Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.