Mėsos bandelės yra smagus ir greitas klasikos pakeitimas.
Šis mini kotleto receptas paverčia maltą jautieną greitu savaitės nakties valgiu, kuris patiks visai šeimai.
- Jie yra lengva paruošti puikiam savaitės vakarui.
- Iškepkite mini mėsos paplotėlius mažiau nei 30 minučių.
- Galite paruošti šiuos anksčiau laiko ir iškepkite juos prieš patiekiant.
- Jie pašildomi ir gerai užšaldyti valgio ruošimui.
Ko prireiks mažiems mėsos kepiniams
Malta jautiena: Aš naudoju liesą maltą jautieną (80/20), kurios riebalų užtenka, kad būtų skanu. Taip pat galite naudoti maltą kalakutą arba maltą vištieną arba ⅓ maltos jautienos pakeisti malta kiauliena.
Duonos trupiniai: Duonos trupiniai suriša mėsos kepalą ir išlaiko jį gražų bei sultingą. Šiame recepte naudokite pagardintus duonos trupinius. Jei naudojate paprastus džiūvėsėlius, pagardinkite juos papildomais česnako milteliais, svogūnų milteliais ir itališkais prieskoniais.
Kiaušinis: Kiaušiniai taip pat padeda bandeliams išsilaikyti kartu.
Skonis: Aš įdedu žaliąją papriką, svogūną ir šiek tiek BBQ padažo, kad gautumėte skonį. Kadangi jie greitai iškepa, svogūną reikia suminkštinti arba pakeisti ¾ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių.
Mini mėsytės užpilo variantai
- Skanus užpilas: ⅓ puodelio kečupo, ⅓ puodelio čili padažo, 1 šaukšto rudojo cukraus
- Rudojo cukraus užpilas: ⅓ puodelio kečupo, 2 šaukštai rudojo cukraus, 1 šaukštas acto, 1 arbatinis šaukštelis sausų garstyčių
- BBQ užpilas: lygiomis dalimis sumaišykite BBQ padažą ir kečupą
Kaip virti mėsą bandelių formelėse
- Paruošimas: Svogūną suminkštinkite pagal receptas žemiau. Sumaišykite ingredientus dubenyje.
- Glazūra: Paruoškite glajų išplakdami kečupą, čili padažą ir rudąjį cukrų.
- Kepti: Padalinkite mini kepalus į bandeles, aptepkite glajumi ir kepkite.
Baigę išimkite ir prieš patiekdami palikite kelias minutes pailsėti.
Holly patarimai
Muffin skardos mėsos kepalas iškepa greitai, ir visi juos mėgsta. Štai mano patarimai, kaip tobulėti.
- Naudokite kepimo purškiklį arba pergamentinį įdėklą, kad įsitikintumėte, jog mėsos kepsniai neprilimpa.
- Maišykite tik tol, kol sumaišysite, nes permaišius gali susidaryti tankūs mėsos kepalai.
- Jie kepami apie 22–26 minutes 425 ° F temperatūroje. Naudokite momentinį termometrą, kad įsitikintumėte, jog jie pasiekia 160 ° F.
Sandėliavimas ir užšaldymas
Šis mini kotleto receptas yra praktiškai pritaikytas šaldikliui, kaip paruoštam patiekalui arba likučiams.
- Po kepimo: Kepkite kaip nurodyta ir visiškai atvėsinkite. Užšaldykite šaldymo maišeliuose arba šaldiklyje saugiame inde.
- Žalias užšaldymas: Žalias mėsos bandeles galite užšaldyti, kad galėtumėte gaminti vėliau. Paruoškite kaip nurodyta ir užšaldykite keptuvėje. Užšaldžius sudėkite į šaldymo maišelius arba sandarų indą ir užšaldykite iki 4 mėnesių. Jei mėsos paplotėliai yra prišalę prie keptuvės, keptuvės dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį, kad jie išsiskirtų.
- Kepti, sudėkite bandeles atgal į bandelių formą, uždenkite plastikine plėvele ir per naktį atitirpinkite šaldytuve. Kepkite taip, kaip nurodyta, pridėdami prie kepimo laiko 3–4 minutes.
Daugiau skanių mėsainių receptų
Ar jums patiko šie mini bandelės su bandelėmis? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.
Mini bandelės su mėsainiais
Šie paprasti bandelės iš mėsos bandelių yra puikus užkandis ar greitos vakarienės idėja. Jie puikiai tinka gaminimui į priekį ir užšaldymui!
Neleiskite ekranui užtemti
Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F. Muffin skardą ištepkite riebalais arba apipurkškite kepimo purkštuvu ir atidėkite į šalį.
Norėdami pagaminti glajų, vidutiniame dubenyje sumaišykite kečupą, čili padažą ir rudąjį cukrų ir atidėkite.
Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Įdėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, maždaug 3–4 minutes. Visiškai atvėsinkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite jautieną, atvėsintą svogūną, papriką, duonos trupinius, Vorčesterio padažą, kiaušinį, petražoles, druską ir pipirus. Įpilkite ¼ puodelio glazūros mišinio. Maišykite tik tol, kol susimaišys.
Mėsos mišinį padalinkite į 10 bandelių duobutių. Glajų paskirstykite ant mėsos paplotėlių viršūnių.
Kepkite neuždengtus 22–26 minutes arba tol, kol iškeps, o kepalai pasieks 160 °F vidinę temperatūrą. Pailsėkite 5 minutes.
- Į užšaldyti žalios mėsos bandelės, paruoškite kaip nurodyta ir užšaldykite keptuvėje. Užšaldžius sudėkite į šaldymo maišelius arba sandarų indą ir užšaldykite iki 4 mėnesių. Jei keptuvėje sustingę mėsos bandelės, keptuvės dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį, kad jie išsiskirtų. Kepti, sudėkite bandeles atgal į bandelių formą, uždenkite plastikine plėvele ir per naktį atitirpinkite šaldytuve. Kepkite taip, kaip nurodyta, pridedant 3–4 minutes prie kepimo laiko.
Kalorijos: 227 | Angliavandeniai: 15g | Baltymas: 15g | Riebalai: 11g | Sotieji riebalai: 4g | Cholesterolis: 63mg | Natris: 457mg | Kalis: 340mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 250TV | Vitamino C: 8.5mg | Kalcis: 39mg | Geležis: 2.3mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Source link