Šis citrinų batonėlių receptas yra greitai paruošiamas, ir visi juos labai mėgsta!
Šiuose batonėliuose, kuriuose puikiai dera saldus ir aitrus, yra citrininio kremo įdaras ant sviestinės trapios tešlos plutos.
- Jie yra lengva pagaminti ir naudoti ingredientus, kuriuos visada turiu po ranka.
- Jie turi puikų balansą tarp saldus ir aitrus.
- Jie gali būti pagaminti iš anksto ir gerai užšaldyti.
Štai ko jums prireiks tobuliems citrinų batonėliams
Pluta: Kuo jie tokie geri? Pirma, ta trapi sviestinė trapios tešlos pluta. Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite tikrą sviestą.
O ŠVIEŽIA citrina… Antra, norint paruošti šį citrininio batonėlio receptą, šviežia citrina yra geriausias pasirinkimas. Norint gauti daug citrinos skonio, jums reikės ir citrinos žievelės, ir sulčių.
Kiti ingridientai: Kiaušiniai, cukrus ir miltai padeda visa tai sujungti. Jie užpilami cukraus pudra… DAUG cukraus pudros.
Kaip ir dauguma vaisių, citrinos gali būti įvairaus dydžio, tačiau vidutiniškai iš kiekvienos citrinos gausite apie 3 šaukštus šviežių citrinos sulčių. Iš kiekvienos citrinos gausite apie 1 valgomąjį šaukštą citrinos žievelės naudojant mikroplokštelinę tarka.
Jei ieškote ryškaus ir linksmo deserto artėjančiam pavasario ar vasaros vakarėliui, pasigaminkite šiuos saldžius ir aštrius gaivius citrinų batonėlius!
Daug meilės citrinoms
Ar gaminote šiuos citrininius batonėlius? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!
Lengvas citrininių batonėlių receptas
Klasikiniuose citrininiuose batonėliuose ant sviestinės trapios tešlos plutos iškepta saldi aitri citrininė varškė.
Neleiskite ekranui užtemti
Dėl pluta:
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir lengvai sutepkite 9 × 9 colių keptuvę.
Dubenyje sumaišykite miltus, ½ puodelio cukraus pudros ir druską. Sviestą supjaustykite į mišinį iki trupinių ir tada įspauskite į keptuvės dugną.
Kepkite 15-18 minučių iki šviesiai auksinės spalvos. Tuo tarpu pasigaminkite įdarą.
Užpildui:
Kitame dubenyje sumaišykite visus įdaro ingredientus, kol jie susimaišys.
Supilkite ant iškepusią plutą ir vėl pašaukite į orkaitę 17-20 minučių, kol įdaras sustings.
Visiškai atvėsinkite, pabarstykite likusiu cukraus pudra ir supjaustykite kvadratėliais.
Citrinų batonėlius laikykite šaldytuve uždengtame inde iki 4 dienų.
Kalorijos: 179 | Angliavandeniai: 25g | Baltymas: 2g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 4g | Cholesterolis: 49mg | Natris: 111mg | Kalis: 39mg | Cukrus: 16g | Vitaminas A: 265TV | Vitamino C: 2.5mg | Kalcis: 14mg | Geležis: 0.7mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.