Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.
Su dešra, krevetėmis, daržovėmis, ryžiais + visais geriausiais išskirtiniais skoniais, viskas viename puode! Taip gerai su lengviausiu valymu!
Pasisveikinkite su kitu greitu savaitės nakties mėgstamiausiu čia, turinčiu maksimalų skonį ir tik vieną puodą, kurį reikia išvalyti.
Su krevetėmis, Andouille dešra, pipirais, basmati ryžiais (ar bet kokiais kitais ilgagrūdžiais ryžiais) ir sauja nuostabių prieskonių, suteikiančių tokį drąsų skonį, jis susidaro labai greitai. O likučiai kitą dieną dar skanesni, ne tai, kad ant pietų stalo, mano nuomone, daug liks.
Ir šį receptą nesunkiai pasigaminsite patys – be krevečių, dėkite vištienos, mažiau dešros, daugiau daržovių – galite padaryti viską.
Patiekite su lengvomis salotomis ir traškia duona, kad gautumėte sotesnį ir sotesnį patiekalą.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
AR GALIU VIETOJE VIETOJ NAUDOTI SAUSAS ŽOLES?
absoliučiai! Tačiau kadangi džiovintos žolelės dažnai yra stipresnės / koncentruotos nei šviežios, jums reikia mažiau, kai naudojate sausas. Tinkamas santykis yra 1 valgomasis šaukštas šviežių žolelių ir 1 arbatinis šaukštelis džiovintų žolelių.
AR GALIU PASAUGTI KRETETES?
absoliučiai. Šis receptas yra neįtikėtinai universalus ir galite naudoti bet kokius baltymus pagal savo skonį, pavyzdžiui, be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių) ar net likusios susmulkintos keptuvės vištienos.
- 1 ½ šaukštai daržovių aliejus
- 1 (12,8 uncijos) paketą rūkyta andouille dešra, plonais griežinėliais
- 1 mažas saldus svogūnas, kubeliais
- 1 raudonieji saldieji pipirai, kubeliais
- 1 žalioji paprika, kubeliais
- 1 ½ puodeliai basmati ryžiai
- 4 gvazdikėliai česnako, malta
- 1 ½ arbatinius šaukštelius saldžiosios paprikos
- 1 ½ arbatinius šaukštelius džiovintas raudonėlis
- 1 šaukštelis svogūnų milteliai
- 1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
- 1 lauro lapas
- Košerinė druska ir šviežiai malti juodieji pipirai, paragauti
- 3 ½ puodeliai vištienos sultinys
- 1 (14,5 uncijos) gali smulkiai pjaustytų pomidorų
- 1 ½ šaukštai pomidorų pasta
- 1 šaukštelis aštrus padažas
- 1 ½ svarų vidutinės krevetės, nulupti ir išdrožti
- 2 šaukštai pjaustytų šviežių petražolių lapelių
- Įkaitinkite augalinį aliejų dideliame puode arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite dešrą, svogūną ir paprikas. Virkite, retkarčiais pamaišydami, kol daržovės suminkštės, maždaug 4-5 minutes.
Įmaišykite ryžius, česnaką, papriką, raudonėlį, svogūnų miltelius, čiobrelius ir lauro lapą, kol pasidarys kvapnus, apie 1-2 minutes; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Įmaišykite vištienos sultinį, kubeliais pjaustytus pomidorus, pomidorų pastą ir karštą padažą. Užvirinkite; uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol sumažės ir skoniai susimaišys, maždaug 15 minučių.
Įmaišykite krevetes; pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Virkite, uždengę dangtį, iki rausvos spalvos ir iškeps, o ryžiai suminkštės, apie 5 minutes. Įmaišykite petražoles.
Patiekite iš karto.