Šis kreminės vištienos makaronų sriubos receptas yra guodžiantis gėris kiekviename dubenyje!
Vištiena, šviežios daržovės ir minkšti makaronai verdami pikantiškame kreminiame sultinyje, kuris nuo viryklės viršaus iki stalo virsta per kelias minutes!
- Naminė kreminė vištienos makaronų sriuba yra kreminė klasikinis vaistas nuo visko uostytiems ar šalto oro bliuzams.
- Šis paprastas receptas naudojamas pagrindiniai ingredientai ir tiesiog vienas puodas.
- Patogus biudžetui sriubas puikiai tinka įmesti į vištienos likučius ir daržoves.
Kreminė vištienos makaronų sriuba
Vištiena: Sunaudokite likusią vištieną, keptą vištieną arba pradėkite nuo nulio ir troškinkite visą vištieną tiek mėsai, tiek sultiniui.
Daržovės: Svogūnai, morkos ir salierai suteikia šiam klasikinės vištienos makaronų sriubos pagrindui skonio, tačiau šią sriubą galite gaminti su bet kokiomis šviežių, šaldytų ar konservuotų daržovių asortimentu.
Makaronai: Man patinka lingvino arba kiaušinių makaronai vištienos makaronų sriuboje, bet bet kokie makaronai tiks puikiai.
Sultinys: Šios kreminės vištienos sriubos pagrindas – vištienos sultinys ir riebi grietinėlė. Jei naudojate šviesią grietinėlę, sultinį galima sutirštinti papildomu lygių dalių kukurūzų krakmolo ir vandens mišiniu. Mišinį po truputį pilkite į verdančią sriubą, kol sutirštės.
Kaip pasigaminti kreminę vištienos makaronų sriubą
Šis kreminės vištienos makaronų sriubos receptas yra guodžiantis gėris kiekviename dubenyje.
- Daržoves pakepinkite svieste, kol suminkštės. Įpilkite sultinio ir prieskonių (receptas žemiau).
- Grietinėlę ir kukurūzų krakmolą išplakti ir supilti į sriubą su vištiena.
- Įmaišykite virtus makaronus ir patiekite.
Išbandykite naminius kiaušinių makaronus; Juos lengva pagaminti ir skanūs iš paprastų ingredientų, kuriuos tikriausiai turėsite po ranka!
PRO PATARIMAS: Išvirkite makaronus ant šono ir prieš patiekdami sudėkite į kiekvieną dubenį su sriuba. Taip makaronai netaps purūs, ypač jei planuojate jais mėgautis visą savaitę.
Likusios sriubos laikymas
- Likusią kreminę vištienos makaronų sriubą laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.
- Atšaldytą sriubą be makaronų užšaldykite maišeliuose su užtrauktuku iki 3 mėnesių. Prieš pašildydami su šviežiais makaronais, atšildykite šaldytuve. Jei reikia, įpilkite kukurūzų krakmolo, kad sutirštėtų.
Išbandykite daugiau kreminių sriubų
Ar jums tai patiko Kreminė vištienos makaronų sriuba? Palikite įvertinimą ir komentuokite žemiau.
Kreminė vištienos makaronų sriuba
Šioje vištienos makaronų sriuboje yra gausus sotus sultinys, daug vištienos ir šviežių daržovių.
Neleiskite ekranui užtemti
Dideliame sriubos puode arba olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną, morkas ir salierą ir kepkite 3–4 minutes arba kol svogūnas suminkštės.
Supilkite sultinį, paukštienos prieskonius, lauro lapą ir uždenkite. Troškinkite 10 minučių.
Kol sriuba verda, išvirkite makaronus al dente pagal pakuotės nurodymus. Gerai nusausinkite.
Nedideliame dubenyje išplakite grietinėlę ir kukurūzų krakmolą. Sudėkite į sriubą kartu su vištiena ir leiskite troškintis dar 5 minutes.
Išimkite lauro lapą, įmaišykite makaronus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
- Jei dedate papildomų daržovių, padidinkite vištienos sultinio kiekį, kad puodas nebūtų perpildytas.
- Norėdami naudoti žalią vištieną: Padidinkite sultinį 2 puodeliais ir 2 veiksme įdėkite dvi vištienos krūtinėlės (apie 7 uncijos kiekvieną). Nevirtą vištieną be kaulų troškinkite 18–20 minučių ir 30 minučių, jei ji su kaulais. Išimkite vištieną, susmulkinkite arba supjaustykite ir vėl sudėkite į puodą.
- Išvirtus makaronus laikykite ant šono, jei planuojate pasilikti likučius. Tada pridėkite kaitindami.
- Norėdami gauti tirštesnę sriubą, 4 veiksme įmaišykite šiek tiek bulvių dribsnių arba papildomo kukurūzų krakmolo.
- Jei laikas leis, pasigaminkite sočiųjų naminių sultinio su kepta vištiena. Išimkite visą mėsą ir atidėkite į šalį. Tada troškinkite kaulus mažiausiai 2–3 valandas ant viryklės arba visą dieną „Crock Pot“ arba lėtoje viryklėje ant silpnos ugnies.
Kalorijos: 337 | Angliavandeniai: 22g | Baltymai: 17g | Riebalai: 20g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 5g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 88mg | Natris: 671mg | Kalis: 356mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 4743TV | Vitaminas C: 3mg | Kalcis: 64mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.